Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@14:52:19 GMT

محسن کاوه: جای خالی قهرمانان در آموزش کشتی حس می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۷۷۲۳

محسن کاوه: جای خالی قهرمانان در آموزش کشتی حس می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کاوه در این جلسه با بیان اینکه جای خالی قهرمانان در آموزش کشتی‌گیران احساس می شود، گفت: اگر در آموزش کشتی گیران رده سنی پایه از قهرمانان مطرح کشور استفاده شود، حضور آن ها در سالن های کشتی و آموزش فنون تخصصی آن ها به کشتی گیران باعث می شود که کیفیت کار کشتی گیران به مراتب بالاتر رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته این مورد باعث این می شود که کشتی گیران بیشتری جذب باشگاه ها شوند و این به کمیت کشتی نیز کمک می کند.

مدیر فنی تیم های ملی کشتی آزاد در مورد نحوه اجرای این کار تصریح کرد: به دنبال این هستیم کمپ های چند روزه را با حضور قهرمانان بزرگ در استان ها فراهم کنیم و کار به گونه ای باشد که از کشتی گیران و مربیان رده پایه استان های همجوار نیز دعوت شود در این کارگاه های آموزشی حضور داشته باشند تا ریزه کاری ها و فنون کشتی از سوی قهرمانان به آن ها انتقال داده شود و این حرکت موجب می شود تا چرخه کشتی ادامه داشته باشد.

کاوه در مورد وضعیت کشتی کشور تصریح کرد: در حال حاضر ورودی کشتی گیران به باشگاه ها کم است و نوجوانان با توجه به جاذبه هایی که سایر رشته های ورزشی دارند جذب آنها می شوند. ما در ترویج کشتی ضعیف هستیم و باید قهرمانان و مدال آوران ما پای کار بیایند.

وی ادامه داد: اگر ما در اینجا نشستیم به واسطه کشتی است و باید دین خود را به کشتی ادا کنیم و حداقل کاری که می توان کرد این است که با حضور در سالن های کشتی تجربیات و دانش خود را در اختیار دیگران قرار دهیم و این کار باید از استان هایی شروع شود که از دانش فنی کشتی محروم هستند.

مدیر فنی تیم های ملی با بیان اینکه کار در رده سنی پایه به خصوص نونهالان بسیار حساس است خاطرنشان کرد: نباید در رده سنی پایه به دنبال برگزاری مسابقات رسمی و وزن کردن کشتی گیران باشیم. این کار باعث می شود تا عمر قهرمانی در کشتی گیران پایین بیاید. از سوی دیگر آموزش به کشتی گیران پایه بسیار مهم است چراکه اگر یک کشتی گیر به صورت اصولی کار را فرا نگیرد در آینده در تیم های ملی به مشکل بر می خوریم. مسئله وزن کم کردن و آموزش اصولی فنون کشتی از مهمترین مسائلی است که باید در رده ی پایه آن را در دستور کار قرار دهیم.

کاوه در پایان افزود: اگر بتوانیم در رده سنی پایه به خوبی دانش کشتی را انتقال دهیم، قطعا در آینده و در رده ی سنی بزرگسالان نتایج آن را خواهیم دید.

کد خبر 4738806

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن کاوه فدراسیون کشتی کشتی آزاد تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران جام جهانی والیبال جام حذفی تیم فوتبال سپاهان اصفهان تیم ملی والیبال ایران والیبال جام حذفی فوتبال کشور آندره استراماچونی باشگاه پرسپولیس کشتی آزاد فوتسال کاراته لیگ جهانی کاراته وان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم، امروز _یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: چهار درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال‌جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در این چهار حوزه امتحانی مذکور افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • حسن یزدانی خود را برای طلای پاریس آماده می‌کند
  • حسن یزدانی خودش را برای طلای پاریس آماده می‌کند
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • علم و دانش‌پایه و اساس سعادت و اقتدار یک کشور است
  • یک نقره و یک برنز حاصل تلاش کشتی گیران کرمانشاهی در رقابت‌های  کشوری